Har du åsikter?
Låt oss gärna veta vad du tycker om vår tjänst och om du har några idéer kring vad som kan förbättras.
Lite reklam om du vill
Pulldown comercials
« Alla annonser

Grå-vit honkatt borttappad tingstäde borttappad

Annons-id: 33326
2015-04-19 10:32:42
Grå-vit honkatt borttappad Tingstäde  på www.upphittat.se
Dela annons:
Upload
Report
Annonsdetaljer
Hej på er djurvänner!

Vår älskade lilla katthona, Njuu, har försvunnit natten till den 10:e april och har nu varit borta oroväckande länge. Hon är vanligtvis aldrig borta mer än upp till 2 dygn.

Hon brukar röra sig omkring Tingstäde Myrvälderområdet och ibland mot den intilliggande hästridningen East End Farm. Men då hon som alla andra katter har många hemligheter, så vet vi inte säkert hur långt bort hon faktiskt rör sig när hon ger sig ut på jakt och äventyr. 

Hon är ganska liten och lätt att känna igen på sin grå-vita teckning (se bild). Hon är en reserverad och försiktig liten dam fram tills dess att hon får ditt förtroende (går ofta att få om det bjuds på mat), varpå hon kan bli väldigt kärvänlig och kelig.

Vi och hennes två vuxna "kattungar" saknar henne väldigt mycket och vi är så tacksamma för alla tips och spaningar som förhoppningsvis kan leda henne hem igen.
Kategori:
Djur - Katt

Överämningskostnad övriga djur:
100:-

* Notera följande regler vid hantering av djur:
Kattungar måste vara minst 12 veckor gamla och hundvalpar minst 8 veckor. Ägaren skall också ta ut en symbolisk summa på 750:- kronor per katt och 2500:- kronor per hund.

Läs mer på Tips till blivande djurägare hos Djurskyddet.se.

Plats:
Gotlands län - Gotland

Michael Ståhl

Visa på karta

Tänk på: Var försiktigt vid all nätkontakt och sänd inte pengar till någon du inte träffat. Undersök annonsens trovärdighet och rapportera opassande innehåll. Exempelvis: En annonsör som ber dig betala för en annons på annan hemsida är oftast en bedragare. Och även bedragare använder Swish.

More...

Att kontakta annonsör

Vad skall du tänka på när du kontaktar en internetannonsör på vår sida men även generellt.

Att kontakta en annonsör vid intresse

Det kan vara bra att komma ihåg att det ibland finns personer som utnyttjar alla möjligheter de kan att lura pengar av andra.

När du skall kontakta en annonsör är det viktigt att du först undersöker annonsens trovärdighet (är den skriven på utländskt språk, innehåller olagligheter, eller vill annonsören bara tjäna pengar?). Ser den inte trovärdig ut bör du inte kontakta annonsören, istället bör du klicka på "Rapportera annons som opassande".

Som vid all handel över nätet eller med människor du inte känner gäller alltid följande regler:

  • Skicka ALDRIG pengar till någon utan att du kan lita på personen eller det betalsystem du använder.
  • Undvik att göra affärer med folk i annat land då det blir svårt att polisanmäla vid problem.
  • Använd sunt förnuft och lita inte blint på någon annonsör.

Upphittat.se tar inget ansvar för din kontakt med andra människor eller de ekonomiska och eller personliga förluster som kan ske genom detta.

Tycker du att en annons ser oriktig ut eller innehåller allvarliga fel, bör du alltid klicka "Rapportera annons som opassande" så vi kan städa undan annonsen.

Se även allmänna regler på Upphittat.se

Mvh
Upphittat.se

Andra öppna annonser: